Ana Sayfa Blog

Üç Krallığın Tahtı Ekim 2023’te Ücretsiz Kullanım Kodları

Yayınlayan: admin

Ekim 19, 2023

Throne of Three Kingdoms, Gacraze Entertainment Limited tarafından geliştirilen yeni bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Oyuncular oyuna üç krallık ile başlar ve bu gruplardan efsanevi kahramanların önderlik ettiği güçlü ordular kurma fırsatına sahip olurlar. Yakın zamanda piyasaya sürüldüğü için, oyuncular değerli oyun içi ödüller kazanmak ve düşmanlarını yenmek için kullanılabilecek ücretsiz kullanım kodları alacaklar. Bu inanılmaz ödüllerin hiçbirini kaçırmadığınızdan emin olmak için, Throne of Three Kingdoms kullanım kodları için bu kapsamlı kılavuza göz atın.

Three Kingdoms Tahtında ücretsiz kodlar nasıl kullanılır

Oyunun, oyuncuların yeni çıkan veya eklenen kodları girerek ödüllerini alabilecekleri bir itfa merkezine sahip olduğu açıktır. Ödüllerinizi almak için şu basit adımları izleyin ve en son kodlarla güncel kalın.

İndir Üç Krallığın Tahtları Mobilde.
Throne of Three Kingdoms maceranıza herhangi bir cihazda başlayın ve yeni başlayanlar için öğretici görevi gören ilk görevleri tamamlayın.
Bölümü açmak için Refah’ı seçin.
Bu oyunun itfa merkezini açmak için Merkezi Kullan seçeneğine dokunun.
Etkin bir kullanım kodu yazın ve ödüllerinizi Postadan talep etmek için Kullan’a tıklayın.

Yukarıda belirtilen basit adımları izleyerek, oyuncular mevcut ücretsiz kullanım kodlarını kullanarak tüm ödüllerin kilidini kolayca açabilirler. Throne of Three Kingdoms, oyuncuları liderlik ve takım çalışması yeteneklerini kullanmaya motive eden heyecan verici bir strateji oyunudur. Bu nedenle, oyuncuların kurallarını daha da güçlendirmek için yetkililer tarafından sağlanan kodlardan tam olarak yararlanmaları önerilir.

Üç Krallığın Tahtı ücretsiz kodları ve ödülleri kullan

Neyse ki yetkililer, oyuncuların mevcut ödüllere erişmesi için geçerli bir kullanım kodu geliştirdiler. Sonuç olarak, oyuncuların değerli hediyeler alabilmek için bu kodlara uymaları önemlidir.

100 LORDKUTLAMA -100 Külçe
TOTK2023 – SR Hero-Lady Zhen x 1, 200 x Külçe, 10 x Hareket Noktası, 5 x Yürüyüş Noktası, 1 saat Hızlanma x 5, Şimşek Gök Gürültüsü Çerçevesi x 1
Three Kingdoms Tahtında ücretsiz kullanım kodları nasıl alınır

Throne of Three Kingdoms, oyuncuların kontrolü ele geçirebileceği, güç uygulayabileceği ve güçlü bir saltanat kurabileceği heyecan verici ve stratejik bir oyun sunuyor. Oyunun yaratıcıları Gacraze Entertainment Limited, ürünlerini geniş bir kitleye erişilebilir kılmayı hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak için, oyuncular için değerli ödüllerle birlikte gelen ücretsiz kullanım kodları sağlarlar.

Throne of Three Kingdoms Redeemed Rewards

Artık kullanıcıların en yeni freebie’lere nasıl erişebilecekleri konusunda ortak bir soruları olabilir. Facebook, Twitter ve Discord gibi sosyal medya platformlarındaki içerik oluşturuculardan gelen resmi duyurularla güncel kalmaları gerektiğinden, süreç oyun meraklıları için basittir.

Başa dön
 
  
Trendler
Clash of Clans, Ekim Güncellemelerini ve Cadılar Bayramı Temalı Sinemayı Tanıttı
Zafer Tanrıçası: NİKKE ‘A.C.P.U.’yu Tanıttı! Olduğun yerde kal!’ Yeni Karakterli Etkinlik
Abd’nin Yeni Haritası Arasında Fungle 24 Ekim’de Yayınlanacak
APK Nasıl indirilir? APK Nasıl Yüklenir?
Free Fire’ın Yeni Karakteri Ign, Ekim 2023 Güncellemesinde Gelecek
Pokémon GO Cadılar Bayramı Etkinliği 2023 Bölüm I 19 Ekim 2023’te Başlıyor
Honkai: Ekim 2023’te Star Rail Ücretsiz Kullanım Kodları
Üç Krallığın Tahtı Ekim 2023’te Ücretsiz Kullanım Kodları
Devil May Cry: Peak of Combat, 12 Ekim 2023’te Beta Testine Başladı
Fortnite’ın Fortnitemares 2023 Çıkış Tarihi ve Sızdırılan Ayrıntılar