Ana Sayfa Blog

Abd’nin Yeni Haritası Arasında Fungle 24 Ekim’de Yayınlanacak

Yayınlayan: admin

Ekim 19, 2023

Aramızda, çok oyunculu sosyal kesinti oyunuyla tanınan popüler oyun, 24 Ekim’de yeni bir haritanın satışa sunulacağını duyurdu. Bu heyecan verici eklenti, oyunculara her zamanki bilimkurgu zemini yerine ıssız bir adayı keşfetme şansı sunuyor. Ek olarak, görevleri tamamlarken oyun deneyiminizi geliştirmek için bu ücretsiz güncellemeye çok sayıda yeni mini oyun ve kozmetik seçenek dahil edilmiştir.

Herkes Aramızda, yıllar içinde büyük popülerlik kazanmış bir oyuna aşinadır. Şöhreti son zamanlarda azalmış olsa da, bunu duymaktan kaçınmanın neredeyse imkansız olduğu bir zaman vardı. Bu eşsiz cinayet gizemi oyunu, oyun dünyasında efsane haline geldi ve daha az oyuncuya sahip olmasına rağmen düzenli güncellemeler ve yeni içerikler almaya devam ediyor.

Bunu göstermek için ayın ilerleyen saatlerinde yeni bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncelleme, oyunculara arkadaşlarıyla heyecan verici savaşlara katılabilecekleri Fungle adlı yeni bir haritayı keşfetme fırsatı sunuyor. Haritanın adı, ıssız bir adanın unsurlarını, tümü haritanın önemli bir bölümünü kaplayan mantarla dolu büyük bir ormanın etrafında toplanmış çeşitli benzersiz plaj alanlarıyla birleştirdiği için içeriğini doğru bir şekilde yansıtıyor.

Tüm yeni haritalar gibi bu aşama da marshmallow kızartmak ve ada temalı diğer oyunlar gibi yeni aktiviteler getiriyor. Ek olarak, şık bir güneş şapkası gibi birçok modaya uygun kozmetik ürün var ve bu güncellemeye Aramızdaki oyununuzu kesinlikle gençleştirecek tropikal bir dokunuş katıyor.

Aramızdaki normal oyunlarınıza biraz heyecan ve çeşitlilik katmak istiyorsanız, Fungle bunu yapmanın mükemmel bir yoludur. Güncelleme 24 Ekim’de kullanıma sunulduğunda mutlaka deneyin!

Başa dön
 
  
Trendler
Mavi 2’de KAYIP: Kader Adası Artık Android’de Mevcut
Pokémon GO Cadılar Bayramı Etkinliği 2023 Bölüm I 19 Ekim 2023’te Başlıyor
Devil May Cry: Peak of Combat, 12 Ekim 2023’te Beta Testine Başladı
Free Fire’ın Yeni Karakteri Ign, Ekim 2023 Güncellemesinde Gelecek
APK Nasıl indirilir? APK Nasıl Yüklenir?
Honkai: Ekim 2023’te Star Rail Ücretsiz Kullanım Kodları
Fortnite’ın Fortnitemares 2023 Çıkış Tarihi ve Sızdırılan Ayrıntılar
Abd’nin Yeni Haritası Arasında Fungle 24 Ekim’de Yayınlanacak
Warcraft Rumble 3 Kasım 2023’te Piyasaya Sürülecek
Üç Krallığın Tahtı Ekim 2023’te Ücretsiz Kullanım Kodları